ملاک دوست داشتن و نداشتن

هزارها سال پيش خداوند انسان را خلق کرد. وارد يک زندگي کوتاه دنيوي شديم و همه، چه خوب چه بد، ميدانيم اين زندگيِ تلخ يا شيرين، روزي تمام ميشود و زندگيِ هميشگيِ تلخ يا شيرين در آخرت، روزي خواهد رسيد. براي اينکه معلوم شود کدام يک بهتر هستيم و ميتوانيم شبيه او و خليفة الله باشيم بايد امتحان شويم همان طور که فرمود: الَّذِي خَلَقَ الْمَوْتَ وَالْحَياةَ لِيبْلُوَكُمْ أَيكُمْ أَحْسَنُ عَمَلًا، آن کسي که مرگ و حيات را آفريد تا شما را بيازمايد که کدام يک از شما بهتر عمل ميکنيد. «الملک/2»
ازدواج، تربيت فرزند، تحصيل، کار، گفتار و رفتار فردي و اجتماعي و سياسي همه و همه انواع و اقسام امتحانات الهي هستند. از همان اول هابيل و قابيل دو جبهه حق و باطل را تشکيل دادند، گاهي حق پيروز مي شد و گاهي باطل! تاريخ زندگي معصومين عليهم السلام را ورق بزنيم ميبينيم جبهه حق هميشه مظلوم بوده و به خاطر همين مظلوميت، آن حضرات تنها ماندند و به شهادت رسيدند. همه اينها به خاطر عدم تشخيص جبهه حق و باطل و رد شدن در امتحان الهي است، حتي خواص و علما نيز در اين تشخيص اشتباه ميکنند و باعث شهادت امام حسين عليه السلام ميشوند! فراتر از عزاداري و گريه، عوامل اين حادثه را به صورت دقيق بررسي کنيم آن وقت است که متوجه ميشويم چرا امام خميني رحمة الله عليه فرمود: محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است.
حجت آخرِ خداوند از نظرها غايب شد تا مردم ديگر در تشخيص خود اشتباه و غفلت نکنند و روزي آمادگي کاملِ پذيرايي از صاحب العصر و الزمان عليه السلام داشته باشند. اکنون زمان انتخابات است. مراد دل همه ما امام خميني رحمة الله فرمود: انتخابات يک امتحان الهي است. يعني اين امتحان يا ما را به خدا نزديک ميکند و يا دور! پس بايد بهترين انتخاب را داشت. انتخابي که با تعقل و تامل دقيق باشد، انتخابي که براي آن دليل داشته باشيم، انتخابي که به دور از قبيله گراييهاي سياسي و تعصبات قومي و گروهي باشد، اگر اين چنين شد پس چه فرقي است بين ما و متعصبان دوران جاهليت که پيامبر اعظم صلي الله عليه و آله با آنها مبارزه کرد. اگر مسلمان هستيم بايد بدون هيچ پيش فرض و تعصبي، زندگي و احوال و اقوال و رفتار همه کانديدها را بررسي و پس از آن انتخاب کنيم. در پيشگاه عدل خداوند مسئول هستيم اگر بگوييم که به فلاني راي ميدهم به خاطر اينکه فلان حزب يا فرد يا فلان خواننده و هنرمند از او حمايت کرده است.
با اندکي نگاه واقع بينانه و به دور از تعصب ميتوان فهميد که کدام کانديد اخلاق و تقواي بيشتري دارد، بازوي رهبر خواهد بود، دشمن از آمدنش ناراحت ميشود، نگاهش به داخل است، به فکر محرومان و رفع فقر است، در برابر دشمن شجاع و نترس است و با اشرافي گري مبارزه خواهد کرد...
باز اگر تشخيص مشکل شد اين چنين تصور کنيد که شما در جبهه جنگ هستيد و ميبينيد دو جبهه در مقابل هم صف آرايي کردهاند ولي نميدانيد کدام حق است و کدام باطل؟! بهترين کار اين است که نگاه کنيد ببينيد دشمني که واقعي است و در دشمنياش شکي نداريد به کدام سمت تيراندازي ميکند و از کدام جبهه حمايت ميکند. خودتان شبکههاي ماهوارهاي دشمنان و منافقين را رصد بفرماييد متوجه کانديداي اصلح خواهيد شد.
حواسمان باشد که براي کامل شدن ايمان و تکامل و رسيدن به خداوند بايد حب و بغض الهي داشته باشيم چرا که پيامبر گرامي اسلام فرمودند: مَنْ أَحَبَ لِلَّهِ وَ أَبْغَضَ لِلَّهِ وَ أَعْطَى لِلَّهِ وَ مَنَعَ لِلَّهِ فَقَدِ اسْتَكْمَلَ الإِيمَانَ. هر کسي كه براى خدا دوست دارد و براى خدا دشمن دارد و براى خدا عطا كند و براى خدا منع كند به كمال ايمان رسيده است. نهج الفصاحه، ص763.
ان شاء الله فردا ملت بزرگ ايران فرد اصلح را انتخاب کنند و در پيشگاه عدل خداوند رو سفيد شوند.
نظرات
ستاره
11:16 1396/05/22
به امید روزهایی بهتر با ایمان وتلاش بیشتر
- پاسخ
پیوند